Ministrul Andrușcă, reacție la criticile lui Țuțuianu: "Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista''

Postat la: 12.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Andrușcă, reacție la criticile lui Țuțuianu:

Ministrul Economomiei, Dănuț Andrușca, reacție halicinantă la înregistrările cu Adrian Țuțuianu în care se spune că ar fi un mimistru slab. Acesta spune cîn spatele atcurilor se ascund interese oculte care reprezintă anumite grupuri de interese.

"În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea şi demnitatea, inclusiv în instanţa de judecată(...) E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulţi. Repet, sunt un om bine-crescut şi cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârşit toate insultele din spaţiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o ameninţare, ci ca o avertizare!", a scris Dănuț Andrușca pe Facebook.

Pe de altă parte, ministrul Economiei scrie că toate aceste atacuri recente nu-l au drept miză principală pe el, ci vizează grupul celor care au decis să-l susţină pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea. România TV a difuzat miercuri seară înregistrări cu liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în care îl critică dur pe ministrul economiei, Dănuț Andrușcă. "(...) ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare"

loading...
PUTETI CITI SI...