Ministrul ALDE al Energiei, la şuetă cu dizidenţii lui Bădălău

Postat la: 30.12.2017 08:04 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul ALDE al Energiei, la şuetă cu dizidenţii lui Bădălău

Ieri, in jurul orelor 10.00, ministrul ALDE al Energiei, Toma Petcu, si-a dat intalnirea in centrul municipiului Giurgiu, la Possesso Cafe, cu doi dintre deputatii PSD de Giurgiu care au intrat in dizgratia baronului Niculae Badalau. Este vorva de fostul ministru al Transporturilor- Razvan Cuc, si ex- directorul OSIM- Andrei Alexandru.

Timp de vreo ora, cei trei au pus judetul la cale si nu numai, dupa care s-au despartit ca fratii. Cei trei au ceva special in comun: sunt traseisti politici. Toma Petcu a fost putin pe la PD, pe urma s-a scolit la PNL, dupa care s-a reconvertit la ALDE. Andrei Alexandru si-a facut ucenicia la PNL, dupa care a sarit in barca PSD. Razvan Cuc a fost la PP-DD, dupa care s-a inrolat la PSD. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Toma Petcu vrea de ceva timp ca „Metru" si Cuc-ul lui Badalau sa treaca la ALDE, dar deocamdata nu poate din cauza protocolului dintre PSD si ALDE. Trebuie precizat ca vineri, 24 noiembrie 2017, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul Niculae Bădălău a admis voalat că doi dintre " lupii tineri " (Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei), odată ce au fost înţărcaţi, au început să aibă manifestări politice ciudate, încercând să formeze o dizidenţă în cadrul organizaţiei Giurgiu.

Bădălău le solicită celor doi să renunţe să mai facă „circ la garduri" şi să - si canalizeze eforturile în realizarea de proiecte pentru giurgiuveni: "Cât am fost preşedinte la PSD Giurgiu am încercat şi cred că am reuşit să construiesc o organizaţie nouă, cu oameni noi. E foarte greu să te adaptezi cerinţelor, rigorilor care sunt în Partidul Social Democrat.Nu o să accept niciodată ca în PSD să se facă o dizidenţă, nici penelistă nici pepededistă. Dar, aşa cum s-a întâmplat, sunt unii care se adaptează sau nu se adaptează. Cei care nu se adaptează, să fie sănătoşi, să meargă mai departe, dar nu cu noi. Eu încă aştept să-i văd mergând în teritoriu ca parlamentarii, să vină în conferinţe de presă, aşa cum o făceau când eram preşedinte, să vină cu proiecte legislative, că pentru aceasta au fost aleşi. Îmi doresc să facă muncă politică, să meargă în teritoriu, nu să facă circ la garduri sau sub garduri"

Ion Teleanu

loading...