Mihai Tudose: Firea are dreptate, spune adevărul

Postat la: 07.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihai Tudose: Firea are dreptate, spune adevărul

"Firea are dreptate", este poziţia publică a ex-premierului Mihai Tudose. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu acordat, în exclusivitate, ziarului "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Întrebat de ce nu s-a poziționat în ședința CEX de la Neptun, Tudose a spus: "Rspunsul este foarte simplu din punct de vedere statutar : eu nu sunt mebru CEx . Din CEx fac parte preşedinţii de organizaţii şi membrii Biroului Permanent (vicepreşedinţii PSD). Astfel eu nu aveam cum să-mi exprim punctul de vedere în interiorul CEx. Am făcut acest lucru prin declaraţii publice, la presa prezentă la CEx-ul de la Neptun. Şi nu este vorba de poziţionarea de partea cuiva ci de poziţionarea în favoarea aflării adevărului. În acest caz, eu cred că dna Firea are dreptate, că spune adevărul".

Cât despre problemele din PSD, Tudose a spus: "Lipsa de dialog şi acceptare a faptului că pot exista şi alte opinii sau abordări ale unor probleme interne de partid sau asupra unor evenimente. În ianuarie, dl Bădălău, preşedinte executiv la acea dată, a supus atenţiei CEx-ului o serie de probleme. Un demers elegant, făcut cu bună credinţă. Nu a fost nicio reacţie a conducerii. Dna Andronescu a dorit să pună în dezbatere internă un set de probleme şi soluţii în cadrul Congresului. Nu a avut ocazia, nereuşind să ia cuvântul ... Aceste situaţii lasă urme ... Şi, aşa cum am mai declarat, nu putem susţine că totul e perfect şi nu există nici o problemă....Iar atâta timp cât unii nu spun, alţii nu ascultă pe cei care totuşi spun ceva ... lucrurile nu se vor aşeza de la sine ..."

loading...
PUTETI CITI SI...