Mesaj neașteptat de la Benjamin Netanyahu pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă! De ce își amână de fapt, din nou, vizita în România (SURSE)

Postat la: 14.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Mesaj neașteptat de la Benjamin Netanyahu pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă! De ce își amână de fapt, din nou, vizita în România (SURSE)

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu trebuia să efectueze o vizită de stat în România, în această toamnă. Conform unor surse guvernamentale, acesta a sunat-o în seara de sâmbătă pe Viorica Dăncilă pentru a-i spune că este nevoit să-și amâne din nou vizita mult așteptată.

Motivul oficial ar fi legat de politica internă israeliană şi a propus ca vizita amânată deja pentru a doua oară să aibă loc în luna noiembrie sau ianuarie 2019. Benjamin Netanyahu ar fi spus şi că apreciază ceea ce a facut Guvernul României pentru Israel şi că o susţine pe Viorica Dăncilă. De asemenea, acesta a propus o întâlnire tete-a-tete la Varna în cadrul cvadrilateralei, anunta capital.ro

Aceleaşi surse au relatat pentru Capital că premierul israelian a dorit să transmită şi că regretă prin ceea ce a trecut Viorica Dăncilă pentru demersurile pe care le-a făcut pentru Israel şi că doreşte să-l vadă în viitorul apropiat pe Liviu Dragnea, pe care l-a numit `bunul meu prieten". Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere la DIICOT împotriva Vioricăi Dăncilă, după ce Guvernul a iniţiat un memorandum privind oportunitatea mutării ambasadei României la Ierusalim. Scandalul iscat a condus la amânarea vizitei şi implicit a şedinţei comune care fusese stabilită.

loading...
PUTETI CITI SI...