Marian Oprișan pregateste un puci in PSD. El il suspecteaza pe Liviu Dragnea că vrea să-l schimbe de la șefia CJ Vrancea

Postat la: 16.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Marian Oprișan pregateste un puci in PSD. El il suspecteaza pe Liviu Dragnea că vrea să-l schimbe de la șefia CJ Vrancea

Marian Oprisan, unul din baronii PSD vechi, de pe axa Moldova, care are influenta in multe filiale din estul tarii si care isi doreste de multa vreme fotoliul de lider al social democratilor a iesit la atac. El ii declara razboi lui Liviu Dragnea pe care il acuza ca doreste sa-i ia sefia PSD Vrancea. Mai mult, Oprian propune ca la Congresul PSD din martie sa se prezinte cu un program cadru pentru urmatorii 25 de ani, un "proiect de tara".

O ședință a Consiliului Județean Vrancea a scos la iveală tensiunile majore dintre Marian Oprișan și Liviu Dragnea. În această ședință, consilierii județeni ai PNL au dorit să inițieze un proiect de hotărâre pentru schimbarea din funcție a lui Marian Oprișan. Președintele CJ Vrancea i-a acuzat pe doi parlamentari ai PNL, Cătălin Toma și Ion Ștefan, că au purtat negocieri cu Liviu Dragnea, în așa fel încât la Vrancea să trădeze o serie de consilieri PSD, iar Oprișan să fie schimbat din funcție.

"Mă îndoiesc că membrii PNL nu cunoșteau legea, dar probabil din dorința de a face cât mai suculente ședințele Consiliului Județean Vrancea au ținut să introducă acest proiect sau probabil, domnii senatori Cătălin Toma și domnul deputat Ioan Ștefan încă nu s-au înțeles cu Liviu (Dragnea n.r.) asupra membrilor din delegația care aparține grupului PSD din CJ Vrancea, care să vândă meciul în favoarea PNL. Eu vă dau o veste proastă, din acest punct de vedere: meciuri ați vândut numai dumneavoastră, pentru această națiune, dacă vreți să dau și exemple, dacă țineți neapărat", a spus Marian Oprișan, în ședința CJ Vrancea.

Senatorul PNL, Cătălin Toma, susține că Oprișan îmbătrânește urât și neagă eventuale negocieri cu Liviu Dragnea. "În ședința de astăzi a Consiliului Județean, consilierii județeni ai Partidului Național Liberal au cerut suplimentarea ordinii de zi cu un proiect bine documentat, prin care se cerea înlocuirea din funcție a președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan. Așa cum era de așteptat, invocând conspirația mondială, Illuminati și pe Sfântul Duh, Oprișan a refuzat să treacă proiectul pe ordinea de zi. În plus am fost acuzat că împreună cu deputatul Ion Ștefan încercăm să-l ajutăm pe Dragnea să se răzbune. Unii oameni îmbătrânesc, politic vorbind, urât. Plini de teama că își pierd funcțiile și privilegiile, privind speriați în urmă ca nu cumva un Brutus să iasă din umbră", spune Cătălin Toma.

Mai multe amanunte de culoare AICI.

loading...
PUTETI CITI SI...