Ludovic Orban: "Tăriceanu, un scalp la cingatoarea pieilor rosii!"

Postat la: 12.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ludovic Orban:

Ludovic Orban spune despre Călin Popescu Tăriceanu că "atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor roşii" şi că "a ajuns să fie o ruşine pentru cei care au crezut în el, atâta timp cât îi minţea că e liberal".

Prezent marţi seară, la Ploieşti, fostul prim-vicepreşedinte al PNL l-a criticat pe Tăriceanu în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Prahova, afirmând totodată că PSD îşi doreşte o Românie "în genunchi" şi români dependenţi de ajutoare sociale şi de pomeni de la stat. "Nu putem progresa astfel. Dacă ne uităm pe scena politică, ce vedem împotriva mafiei roşii? Două partide de tip lider ai căror lideri sunt cei care au distrus de fapt alianţa DA, orgoliile lor şi dorinţa lor de putere: Tăriceanu, care atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor roşii şi a ajuns să fie o ruşine pentru cei care au crezut în el atâta timp cât îi minţea că e liberal şi un Băsescu care, de fapt, are aceeaşi agendă ca şi actualul partid de guvernământ", a spus Orban.

Fostul deputat liberal, care în primăvara anului trecut a fost anunţat drept candidat la Primăria Bucureşti, iar ulterior s-a retras din cursa electoral după ce DNA a început o anchetă în privinţa sa, a criticat şi USR. Fără a pronunţa numele acestui partid, Orban a spus că formaţiunea politică a fost "fabricată" în contextul candidaturii sale cu şanse de a câştiga Primăria Capitalei. "Mai este un ghiveci politic fabricat. Fabricat şi v-o spun cu toată tăria. Suntem în data de 11 aprilie, pe 11 aprilie în urmă cu un an, candidatul Partidului Naţional Liberal era scos din cursa pentru Primărie, în condiţiile în care era evident că există şanse pentru câştigarea Primăriei Capitalei. A fost fabricat un ghiveci care să arate că are laolaltă de la ecologişti care bat cu sticla în asfalt până la neo-marxişti, de la indivizi care sunt anti-globalizare până la inşi care nici măcar nu ştiu ce sunt, pentru că dorm în marea majoritate a timpului în Parlament", a conchis Orban.

loading...
PUTETI CITI SI...