Liviu Dragnea, umor PSD: "Dacă a stabilit Adrian Năstase că nu pot să candidez la presedintie m-am liniştit!"

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Liviu Dragnea, umor PSD:

Dragnea, președintele social-democraților, a comentat, marţi seară, declaraţiile fostului premier Adrian Năstase, care a spus că Dragnea şi Victor Ponta nu vor fi candidaţii PSD la următoarele alegeri prezidenţialele.

"Ne-am liniştit. Dacă a stabilit că nu pot să candidez, e în regulă, chiar m-am liniştit. (...) Din moment ce a spus domnul Năstase, este OK. Deci, nu candidez. Nici eu, nici Victor. E în regulă. Mai avem Gabi Firea. Trebuie să o pregătim pe Gabi Firea, să candideze pentru prezidenţiale. (...) Eu respect foarte mult zicerile domnului Adrian Năstase", a precizat Dragnea, la un post de televiziune. El a adăugat că rămâne de văzut cine va fi candidatul PSD în 2019 și că este mult prea devreme să se știe numele persoanei care își va depunde candidatura pentru președenția României.

"Eu nu am nici nivelul intelectual, nici pregătirea politică a domnului Adrian Năstase să îmi permit să fac asemenea analize, pentru un interval atât de lung de timp. În aceste condiţii, eu chiar nu îmi permit ca de acum până hăt, în 2019, să îmi permit să spun eu pe cine va pune candidat PSD la prezidenţiale. Poate atunci nu o să mai fiu preşedintele PSD, o să fiu membru simplu", a mai spus președintele social democraților. Dragnea nu exclude nici posibilitatea că ar putea fi dat afară din partid, recunoscând că 2016 a fost un an prost pentru Partidul Social Democrat.

"Sau, poate, o să mă dea afară din partid... nu ştiu cine... Eu încerc acum - după un an prost pentru PSD, 2016, care, sigur, nu a avut rezultatele pe care le-au avut înaintaşii mei, preşedinţi - să ţin partidul, să menţin majoritatea în Parlament împreună cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu, că văd că domnul Daniel Constantin are probleme brusc, să menţinem Guvernul şi să punem în practică un program de guvernare votat de oameni. În 2019, cine va decide candidatul PSD... o să vedem...", a adăugat liderul social democraților.

loading...
PUTETI CITI SI...