Liviu Dragnea se duce astăzi la DNA

Postat la: 13.11.2017 08:53 | Scris de: ZIUA NEWS

Liviu Dragnea se duce astăzi la DNA

Liderul Partidului Social Democrat (PSD) Liviu Dragnea merge astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), anunţul fiind făcut chiar de el cu o zi în urmă, fără însă a preciza în ce dosar a fost chemat de procurorii anticorupţie, potrivit News.ro.

"Voi merge mâine la DNA", a spus Dragnea, ieri, la sosirea la Congresul Tineretului Social-Democrat. În ceea ce priveşte dosarul în care a fost citat, acesta afirmă: "Ce contează? Tot acest circ nu ar avea rost dacă nu aş fi citat". Întrebat dacă se aşteaptă la o solicitare a DNA către Parlament pentru avizarea urmăririi penale în cazul său, Liviu Dragnea a răspuns: "S-ar putea să fie cam mult".

Conform sursei: "DNA are în lucru mai multe dosare care l-ar putea viza pe Dragnea: dosarul Belina privind transferul braţului Pavel şi al insulei Belina din proprietatea statului în cea a Consiliului Judeţean Teleorman prin Hotărâre de Guvern (HG), dosarul Tel Drum, dar şi dosarul deschis ca urmare a investigaţiei Rise Project privind existenţa unor afaceri ale lui Liviu Dragnea în Brazilia".

De asemenea, Romică Părpălea, denunţătorul lui Dragnea în dosarul "Referendumul" şi cel care în 20 iulie a depus în 19 octombrie o sesizare referitoare la legăturile dintre Tel Drum şi Liviu Dragnea, a fost la DNA pentru a oferi detalii în legătură cu acest dosar. El a anunţat că a depus plângeri penale atât împotriva lui Liviu Dragnea, cât şi împotriva lui Carmen Dan. În ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, el a apreciat că este vorba despre trafic de influenţă şi abuz în serviciu.Bărbatul susţine că deţine probe reprezentând documente, înscrisuri, declaraţii de martori în sprijinul acuzaţiilor sale.

loading...