Liviu Dragnea, în finalul discursului său: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?

Postat la: 10.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Liviu Dragnea, în finalul discursului său: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?

El le-a adresat delegaţilor o serie de întrebări dacă doresc să continue împreună. "Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?", a întrebat Dragnea în final, iar delegaţii i-au răspuns cu aplauze şi un „da" la unison.

"Indiferent de riscuri, indiferent de lovituri - cele mai dureroase sunt cele din interior pentru că pe duşmani îi şti şi-i vezi - dar o să trecem şi peste cele din interior, indiferent de lovituri eu vreau să merg în continuare fără ezitare pentru a îndeplini toate obiectivele din progamul de guvernare, pentru a închide odată cu abuzurile din această ţară şi pentru a ne recupera democraţia", a scus Dragnea în finalul discursului său care a durat mai mult de o oră.

Dragnea a afirmat că "indiferent ce spune unul sau altul" există şanse serioase de reuşită. "Trebuie doar să nu avem ezitări. Dar, în acelaşi timp, vreau să ştiu dacă dumneavoastră vreţi acest lucru. Vreţi să continuăm? Aveţi curaj să rezistaţi la ce se va intâmpla în continuare?", a spus Dragnea, iar sala i-a răspus un "da" prelung. "Nu aveţi ezitări? Vreţi să mergem împreună? Şi vă pun o ultimă întrebare - unii mi-au zis să nu o pun, alţii mi-au zis să o pun, până la urmă suntem între noi: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?, şi-a încheiat Dragnea discursul, iar delegaţii i-au răspuns "Da" şi l-au aplaudat. Cu vocea tremurând, Dragnea a adăugat: "Atunci aşa va fi şi să nu vă îndoiţi niciodată".

loading...
PUTETI CITI SI...