Liviu Dragnea: Când se făceau chermezele cu şefii servicilor eu eram condamnat

Postat la: 08.03.2018 18:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Liviu Dragnea: Când se făceau chermezele cu şefii servicilor eu eram condamnat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că în timp ce se făceau „chermeze" cu şefii serviciilor de informaţii, el era condamnat, afirmând că la Congresul PSD se va discuta mult despre relaţia SRI-PSD, SRI-Guvern, SRI-Parlament.

„Minciuna asta de pe ce site aţi luat-o? Eu am vorbit în CexN despre mai multe lucruri. Întâmplător, când se făceau chermezele alea eu eram condamnat. Cu totul întâmplător. Eu vă spun că o să discutăm atât de mult despre relaţia SRI-PSD, SRI-Guvern, SRI-Parlament, încât o să aveţi ştiri foarte mult timp", a declarat Liviu Dragnea , solicitat să comenteze un presupus reproş care i-ar fi fost adresat de Ecaterina Andronescu, la ultimul CEX, când ar fi afirmat că în timp ce ea „dădea cu subsemnatul la DNA", Liviu Dragnea „era le chermeze cu şefii de servicii".

Liviu Dragnea a afirmat că dacă nu va fi chemat la Comisia SRI va merge şi va vorbi cu presa în faţa săli de şedinţă. „Dacă o să voteze în continuare, o să mă duc în faţa comisiei şi o să vorbesc de acolo", a spus presedintele PSD.

loading...