Iubita lui Dragnea, desfiinţată pentru ţinuta de la congresul PSD: «E potrivită pentru întâlnirea unei secte religioase!»

Postat la: 12.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Iubita lui Dragnea, desfiinţată pentru ţinuta de la congresul PSD: «E potrivită pentru întâlnirea unei secte religioase!»

Irina Alexandra Tănase (25 de ani) a fost "pata de culoare" a congresului PSD de sâmbătă (10 martie) de la Sala Palatului. Tânăra a venit la braţul premierului Viorica Dăncilă şi a ocupat un loc în primul rând.

L-a urmărit peste tot prin sală pe Liviu Dragnea (50 de ani), cel care i-a pus pe deget un inel cu diamant şi i-a promis că o ia de soţie. Deşi ţinuta ei a fost cuminte, ba chiar "modestă", aşa cum au catalogat-o designerii, logodnica preşedintelui PDS a fost intens comentată şi nu doar din pricina hainelor.

Liviu Dragnea şi-a adus sâmbătă iubita la Congresul PSD, mişcarea sa fiind analizată pe toate părţile. Tânăra i-a purtat noroc, dacă ne gândim că el a fost reconfimat la cârma partidului social democrat. Aşteptată şi tratată ca o primă doamnă, Irina Tănase a stat în primul rând şi a aşteptat cuminte ca liderul partidului să termine discursul.

În tot acest timp, blondina s-a întreţinut cu Carmen Dan, ministru de Interne, şi cu Gabriela Firea, primarul Capitalei. Nu a trecut neobservat diamantul de pe inelar, cum nici ţinuta, formată dintr-o bluză din material fluid şi o fustă roz- prăfuit, din ziua congresului nu a scăpat de ochiul vigilent al criticilor. 

tinuta liviu dragnea iubita congres psd
"Ca total nu arata rău, mai ales că are o siluetă frumoasă, însă ținuta nu este potrivită pentru eveniment. Mă deranjează modestia foarte căutată, care mă duce cu gândul la un outfit gândit mai degrabă pentru întâlnirea de duminică a unei secte religioase. Materialul bluzei pare ieftin și nu se potrivește cu cel al fustei, mult mai plin. În rest, e de apreciat discreția machiajului, a manechiurii și a bijuteriilor", ne-a explicat Catinca Zilahy, designer vestimentar. 
irina tanase iubita dragnea ine diamant
Irina Alexandra Tănase şi Liviu Dragnea au lucrat iniţial împreună, ea fiind asistenta lui personală. După divorţul de Bombonica, din 2016, liderul PSD a fost consolat de blonda, care astăzi i-a cucerit inima. Omul politic a anunţat sâmbătă că va urma cât de curând şi o nuntă.   
loading...
PUTETI CITI SI...