Dragnea: "Sunt doi-trei infiltraţi în PSD; îi păstrăm pentru sămânţă"

Postat la: 15.02.2017 08:26 | Scris de: ZIUA NEWS

Dragnea:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că relaţia sa cu premierul Sorin Grindeanu este "foarte bună", în pofida acuzaţiilor din spaţiul public şi a unor declaraţii făcute de "infiltraţii" din partid. Întrebat ce va face în privinţa acestora, liderul social-democrat a spus că partidul "îi păstrează pentru sămânţă".

Dragnea a afirmat, citat de News.ro: "Este foarte bună (relaţia cu Grindeanu, n.r.). Vorbim în fiecare zi. Mai avem puţin şi ne întâlnim chiar în fiecare zi. Am discutat cu premierul astăzi, că văd şi eu la televizor şi nu suntem copii şi înţelegem, şi cu marea ruptură din PSD, care nu există, şi cu marea ruptură dintre mine şi Guvern. Am ajuns la concluzia că de două, trei ori pe săptămână trebuie să ieşim public, să ne vadă lumea, împreună, că nu mai ştiu ce să spunem aici".

Liderul PSD a susţinut că se încearcă inducerea ideii că există o problemă în partid, însă acest lucru este fals şi "nu există această ruptură". "Poate sunt colegi de-ai mei, dacă e adevărat ce spuneţi, care văzând şi ei la televizor încep să creadă, pentru că minciuna repetată la nesfârşit riscă să devină adevăr", a spus Dragnea.

Întrebat dacă există "infiltraţi" în partid, aşa cum acuza în urmă cu puţină vreme, liderul PSD a confirmat, spunând ironic că i-a observat din "surse deschise". Dragnea a precizat: "Am făcut o analiză din surse deschise, aşa cum o instituţie pe care o iubim cu toţii foloseşte această expresie. Din surse deschise. Analizăm ce au spus unii şi alţii de-a lungul ultimelor luni".

Întrebat ce va face cu "infiltraţii" din partid, Dragnea a răspuns: "Îi vedeţi la televizor, doi-trei. Îi păstrăm pentru sămânţă". Şeful PSD a comentat şi deciziile luate de organizaţiile judeţene ale PSD, care l-au reconfirmat în funcţie prin vot în comitetele executive locale. El a adăugat că nu crede că este cazul să ceară reconfirmări şi de la foruri superioare, precum Congresul partidului.