Dezvăluiri incredibile ale unui lider PSD: „Iohannis îl bate pe Dragnea de-l zvântură”. Ce scor electoral ar avea Dragnea la prezidenţiale

Postat la: 10.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Dezvăluiri incredibile ale unui lider PSD: „Iohannis îl bate pe Dragnea de-l zvântură”. Ce scor electoral ar avea Dragnea la prezidenţiale

„Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis - 23, Călin Popescu Tăriceanu - 9, Laura Codruța Kovesi - 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună - 7%, Liviu Dragnea - 4%. Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură", spune Ţuţuianu, potrivit înregistrării de la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

„Ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid"

El l-a criticat pe Dragnea și pentru modul în care au fost numiți ultimii trei premieri dar şi unii membri ai Executivului.

„Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie', a spus Țuțuianu.
Despre Dănuţ Andruşcă: „Acest ministru este atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute...A avut şi el o vulcanizare"

„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce' -Și i-am spus Domnul...', cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate'. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare".

Țuțuianu a comentat informaţiile apărute şi spune că dialogurile sunt scoase din context iar înregistrările sunt contrafăcute.

„Sunt înmărmurit, nici nu știam de această discuție. Nu îmi vine să cred că aud vocea colegului meu susținând bazaconia asta cu sondajul. PSD nu a fost niciodată partid de lider. Sondajul acela nu a fost dezbătut în CEX, sunt sondaje otrăvite.', a spus Codrin Ștefănescu, despre înregistrarea cu Ţuţuianu.

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu este unul dintre cei semnatari ai scrisorii publice prin care i s-a cerut lui Liviu Dragnea plecarea din funcții.

El anunţa înainte de şedinţa CExN în care Dragnea a fost vottat să rămână în funcţie că sunt 50 de parlamentari care au semnat scrisoarea anti-Dragnea, toți de la organizații PSD extrem de puternice, și că numărul acestora continuă să crească.

Scrisoarea nemulțimiților din PSD a fost semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

Aceștia cereau, printre altele, demisia lui Liviu Dragnea și remanierea Guvernului precum și asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

loading...
PUTETI CITI SI...