Crin Antonescu reacționează cu privire la situația premierului Ponta: „Daca domnul Ponta întârzie pe malurile Bosforului..."

Postat la: 07.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Crin Antonescu reacționează cu privire la situația premierului Ponta: „Daca domnul Ponta întârzie pe malurile Bosforului...

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a reacționat, duminică seară, în cadrul unei intervenții telefonice la postul România TV, în ceea ce privește situația delicată în care se află premierul României, Victor Ponta.

Astfel, întrebat dacă Victor Ponta trebuie să-și dea demisia din fruntea Guvernului, Crin Antonescu a declarat că este „o chestiune care ține de multe alte conotații" și „îl privește pe premier".

„Asta este o chestiune care il priveste pe domnul Ponta. Eu nu am nici dorinta, cu atat mai putin obligatia de a da sfaturi sau de a reclama lucruri de la domnul Ponta. Colegii mei din Partidul National Liberal au inteles ca decizia mea este una ferma. Facand abstractie de persoane, e de banalitate sa spunem ca e de dorit ca prim-ministrul unei tari ... Este o chestiune care tine de multe alte conotatii, nu sunt eu cel care trebuie sa dea un verdict (n.r. - intrebat daca Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia)", a declarat Crin Antonescu.

În același timp, fostul președinte al PNL a subliniat faptul că daca Victor Ponta „întârzie pe malurile Bosforului" pentru a evita presiunea care este pusă pentru a-și da demisia, „greșește".

„Este evident ca se pune presiune pe Victor Ponta sa-si dea demisia. Si presedintele tarii, si Opozitia i-au cerut-o. Daca domnul Ponta intarzie pe malurile Bosforului sa evite aceasta presiune, cred ca greseste. Premierul Ponta ca isi da sau nu demisia, trebuie sa faca fata acestei presiuni", a mai afirmat fostul președinte PNL.

Victor Ponta, premierul Romaniei si presedinte al PSD, este internat de peste 20 de zile intr-un spital in Turcia, unde a fost operat la genunchi. In toata aceasta perioada, opozitia si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis i-au cerut demisia din functia de prim-ministru, insa acesta a ignorat solicitarile acestora.

 

loading...
PUTETI CITI SI...