Crin Antonescu reacționează la dezvăluirile lui Ponta: "O înregistrare ar fi ideală"

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Crin Antonescu reacționează la dezvăluirile lui Ponta:

Crin Antonescu susține că nu poate să știe care au fost exact negocierile subterane, pentru că nu a făcut parte dintre liderii politici care ieșeau la "partide de tenis" și chiar a evitat aceste momente.

"Despre toată această poveste eu pot să vă spun faptul că Crin Antonescu nu a negociat niciun pact de coabitare, așa cum își amintește toată lumea, am fost împotrivă, inclusiv în discuția cu Traian Băsescu de la Cotroceni. Acest pact nu a fost negociat de către mine, eu am fost împotrivă. Pactul de coabitare a fost semnat de către domnul Victor Ponta", a declarat Crin Antonescu.

"Din tot felul de lucruri care apar, ați văzut că ei se mai întâlneau, mai jucau diverse jocuri, mai jucau tenis. Remarcați că eu lipsesc din peisajul acesta (...) Nu, nu este vorba despre faptul că nu-mi place tenisul, dar am alte preocupări și n-aș vrea să jignesc pe nimeni. Poziția mea a fost foarte clară: niciun fel de pact. Dar, una peste alta cum s-a născut acest document, zici că este Tratatul de la Maastricht, că până la urmă este un document banal care reia niște chestii din Constituție, nu pot să știu exact", a completat Crin Antonescu.

Liviu Dragnea și Victor Ponta se contrazic public aruncând vina unul pe altul și arătând că celălalt a semnat pactul de coabitare cu Traian Băsescu. Crin Antonescu a spus că nu poate să confirme varianta nici uneia dintre tabere. "Nu pot să confirm, nici să infirm ceea ce spune domnul Dragnea sau domnul Ponta", a mai spus fostul lider USL.

Crin Antonescu a spus că îi va da acordul lui Liviu Dragnea să dezvăluie conținutul discuțiilor de la Cotroceni, asta după ce liderul PSD a spus public că-l va suna să-i ceară acordul. "Și o înregistrare din partea domnului Traian Băsescu ar fi ideală. Restabilirea adevărului istoric este una dintre micile mele pasiuni. M-a sunat domnul Dragnea în această seară, dar din păcate nu am fost lângă telefon. Nu am nimic împotrivă ca domnul Dragnea să explice întâlnirea de la Cotroceni", a conchis Crin Antonescu.

loading...
PUTETI CITI SI...