Cozmin Gușă îl dă în judecată și dezvăluie cine îl întoarce cu cheia pe Daniel Dragomir

Postat la: 21.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cozmin Gușă îl dă în judecată și dezvăluie cine îl întoarce cu cheia pe Daniel Dragomir

Fostul ofițer al SRI, Daniel Dragomir, l-a atacat extrem de dur pe Cozmin Gușă, despre care a sugerat că se află pe lista patronilor de presă care au angajat oameni la comanda SRI. Cozmin Gușă îi dă replica lui Daniel Dragomir și arată că dacă acesta a dat numele său Comisiei de Control a SRI, ca patron de presă apropiat al SRI, atunci îl va da în judecată și va solicita o sumă mare de bani.

"Răspunsul meu nu este către Dragomir, ci către Liviu Dragnea, pentru că Daniel Dragomir nu acționează singur, cheița este la Dragnea. Printre lucrurile pe care le-am învățat de la tata este să nu mă iau de oamenii mici, de aceea nu-i răspund lui Dragomir, însă câteva precizări se impun:

1. Dacă Dragomir a oferit numele meu Comisiei de Control a SRI, Comisie care refuză să ne răspundă cine sunt acei jurnaliști și patroni de presă enumerați de Dragomir, atunci eu îl voi da în judecată pe domnul Dragomir. Dându-l în judecată pe Dragomir o să-i cer și o sumă mare de bani, pe care o să-i donez, dacă există așa ceva, unui ONG sau fundații de la Academia Națională de Informații pentru ca pe viitor să nu mai scoată asemenea rebuturi.

2. Legat de numele pe care le-a înșirat domnul Dragomir, spre informarea cititorilor STIRIPESURSE, care merită respect și merită să știe.

- Elena Udrea a fost consiliera mea, când eram la PSD. Am încetat colaborarea cu Elena Udrea când ea a început să colaboreze cu Traian Băsescu. Am reluat oarecum colaborarea cu Udrea, abia în momentul în care ea s-a distanțat de Traian Băsescu.

- Pe Generalul Vlad, l-am respectat, îi respect și astăzi memoria și îmi pare că a murit înainte să poată explica cum s-a instaurat securismul în România, pentru că știa foarte multe despre cum au instaurat Coldea și Maior metodele noii Securități.

- În ceea ce îl privește pe Adrian Năstase, toată lumea știe că am fost secretar general al PSD în mandatul lui. Îmi pare rău că el s-a ratat ca om după acel mandat, pentru că este un om de o valoare intelectuală certă.

- Legat de Ponta, eu l-am propus să fie șeful TSD, iar relația mea cu el, ulterior, nu a fost dintre cele mai bune.

- Cu Ion Iliescu, relația mea conflictuală este de când lumea,

- Cu Traian Băsescu este de notorietate faptul că l-am ajutat să ajungă președinte. Acum, în ce măsură și cât a contat sprijinul meu, asta rămâne ca alții să aprecizeze. O întrebare rămâne totuși: este de analizat cine pe ce cine a trădat: eu pe Traian Băsescu sau Traian Băsescu pe mine?

3. Am o întrebare oficială de la un observator al vieții publice către Comisia SRI: data viitoare când îl audiază pe Dragomir să-l chestioneze dacă, din calitatea sa de lucrător la divizia antitero din SRI, a avut legături cu Emile Kharrat celebrul contabil al mafiei, cel care a dispărut din țară cu o zi înainte de a fi audiat.

Dacă îl voi da în judecată pe Daniel Dragomir am să-i cer o sumă mare de bani, pe care am să-i iau din contul soacrei sale, care are peste 400.000 de euro în conturi. Dragomir este un om cu potență financiară, nu este un om sărac deloc. ", a declarat Cozmin Gușă, pentru stiripesurse.ro

loading...
PUTETI CITI SI...