Codrin Ştefănescu: „Candidez pentru secretar general în condiţiile în care nu ştiu dacă pot intra în sală"

Postat la: 08.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Codrin Ştefănescu: „Candidez pentru secretar general în condiţiile în care nu ştiu dacă pot intra în sală

Codrin Ştefănescu a anunţat joi că va candida pentru funcţia de secretar general al PSD, în condiţiile în care nu ştie dacă va putea intra în Sala Palatului, acolo unde va avea loc Congresul PSD, din cauza regulamentului, pe care îl contestă.

"Îmi depun candidatura pentru funcţia de secretar general, în condiţiile în care nu ştiu dacă pot intra în sală", a declarat Codrin Ştefănescu. Acesta a mai spus că a primit, din partea Organizaţiei Sector 1, dreptul de a fi delegat la Congres, dar această propunere trebuie acceptată de partid.

"Codrin Ştefănescu nu candidează împotriva candidatului lui Liviu Dragnea. Cei 4.000 de delegaţi vor decide prin vot dacă vor Nicolae Bănicioiu sau Ecaterina Andronescu preşedinte executiv, în condiţiile în care având vicepreşedinţi regionali, nu pot intra în cursă oameni precum Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae sau Adrian Dobre. Regret faptul că Olguţa Vasilescu, ce a fost târâtă cu cătuşe la mâini, nu poate candida ca vicepreşedinte al întregului partid, nu pentru o zonă. La fel Gabriela Firea, care îl bate în sondaje chiar şi pe Iohannis ", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Acesta a contestat noul regulament în baza căruia au loc alegeri la Congresul PSD din 10 martie. "Sunt îngrijorat că ultimele evenimente nu ne fac deloc bine ca partid. Solidaritatea, dreptatea, că vom lupta pentru a stopa abuzurile. Colegii văd că nu mai suntem solidari. Cum putem să îi convingem pe milioane de români, când nu ne putem convinge între noi", a mai spus Ştefănescu.

loading...
PUTETI CITI SI...