Codrin Stefanescu va asigura conducerea interimara a PSD Prahova pana la alegeri

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

 Codrin Stefanescu va asigura conducerea interimara a PSD Prahova pana la alegeri

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca Secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, va asigura conducerea interimara a Organizatiei PSD Prahova.

"Am discutat situatia de la Organizatia PSD Prahova. Am luat decizia ca, incepand de astazi, pana la organizarea Conferintei judetene de alegeri, conducerea interimara a acestei organizatii sa fie asigurata de Codrin Stefanescu, care este secretar general adjunct si care va avea toate atributiile necesare pentru a putea gestiona organizarea si desfasurarea activitatii acestei organizatii pana cand conferinta judeteana, prin vot, va stabili noua conducere", a afirmat Dragnea dupa sedinta BPN al PSD, citat de Agerpres. El a adaugat ca in Organizatia PSD Prahova "era o situatie complet anapoda din punct de vedere organizatoric".

"Cu ceva vreme in urma, domnul Daniel Savu fusese desemnat interimar pe o perioada limitata. Perioada aia disparuse, era un vid de conducere, domnul Mircea Cozma a renuntat la autosuspendare pentru acea sedinta, pentru ca cineva sa poata sa conduca Biroul Permanent Judetean. Astazi a venit si a informat si a cerut Biroului Permanent National sa desemneze o persoana din cadrul conducerii centrale pentru a prelua conducerea interimara", a precizat Dragnea.

 

loading...
PUTETI CITI SI...