Ce spune Toni Grebla despre scandalul momentului! Paul Stanescu nu si-a dat demisia

Postat la: 21.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce spune Toni Grebla despre scandalul momentului! Paul Stanescu nu si-a dat demisia

Secretarul General al Guvernului, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu si ministrul Transporturilor, Lucian Sova, nu si-au dat demisia din Executiv pana la ora transmiterii acestei stiri.

Intrebat daca vreunul din cei doi ministri si-a inaintat demisia, Toni Grebla a raspuns: „Niciunul". Secretarul general interimar al PSD Codrin Stefanescu a anuntat, marti seara la un post de televiziune, ca miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, urmata de declaratii in care "sa spunem public cum ne-am adaptat hachitelor lui Klaus Iohannis".

Conducerea largita a PSD se va reuni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, intr-o sedinta a CExN, au spus surse din partid. Social-democratii au votat, in sedinta de marti a BPN al partidului, ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat aceleasi surse.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu va semna decretele de numire in functia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguta Vasilescu si pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale. Cu toate ca CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stanescu de la Ministerul Dezvoltarii, seful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din functie, si nici decretul de revocare a ministrului Transporturilor, Lucian Sova.

loading...
PUTETI CITI SI...