Ce spune Adrian Tutuianu despre Lia Olguta Vasilescu: ''Are senzatia ca...''

Postat la: 11.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce spune Adrian Tutuianu despre Lia Olguta Vasilescu: ''Are senzatia ca...''

Romania Tv a difuzat, miercuri seara, o noua inregistrare cu Adrian Tutuianu, liderul PSD Dambovita afirmand ca in discutiile din Comitetul Executiv al PSD a avut un schimb de replici cu Lia Olguta Vasilescu.

Tutuianu afirma, in aceeasi discutie cu social-democratii din Dambovita, ca in cadrul Comitetul Executiv al PSD, Olguta Vasilescu «incepuse si ea sa dea lectii», iar el i-a replicat ca face parte din «categoria ministrilor care au senzatia ca daca s-au asezat pe un scaun sunt si ei mai destepti».

«Au mai luat cuvantul Olguta Vasilescu care incepuse si ea sa dea lectii ca nu stiu si ce. I-am zis cam asa, ca face parte din categoria ministrilor care au senzatia ca daca s-au asezat pe un scaun sunt si ei mai destepti. Era pe vremea comunistilor o vorba: «Fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post». A iesit Claudiu Manda ca i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguta Vasilescu - N.R.), mi-a spus ca e fericit ca e contemporan cu mine. I-am spus ca ii foloseste. M-a injurat mai temeinic decat altii», spune Adrian Tutuianu, potrivit unei inregistrari audio prezentate miercuri seara de Romania Tv. Claudiu Manda si Olguta Vasilescu au dezmintit ca ar fi avut loc astfel de discutii, ministrul Muncii spunand ca Tutuianu minte minte si ca ar trebui sa le ceara scuze colegilor de partid.

loading...
PUTETI CITI SI...