Cabinetul Dăncilă, copy-paste după Tudose. Pop, despre dispariţia sa de pe listă: Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cabinetul Dăncilă, copy-paste după Tudose. Pop, despre dispariţia sa de pe listă: Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a spus, joi, referitor la un nou mandat, că va pleca dacă aşa va decide Comitetul Executiv Naţional al PSD, precizând că nu este în Guvernul României pe persoană fizică.

„CEx-ul va decide lucrul acesta. Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică, am venit politic, voi pleca politic atunci când CEx-ul va decide. Nu am nicio emoţie din punctul ăsta de vedere, important este ca programul de guvernare să continue pe zona de Educaţie aşa cum ne-am angajat acum un an şi câteva luni în faţa electoratului", a declarat Liviu Pop.

Potrivit unor surse, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, nu se va regăsi în Guvern, numele vehiculat pentru a-l înlocui fiind cel al Ecaterinei Andronescu. Nu s-ar regăsi în Guvernul Dăncilă nici fostul vicepremier Marcel Ciolacu, care nu avea oricum un portofoliu, dar nici ministrul Transporturilor, Felix Stroe. Surse politice au menţionat că e posibil ca Stroe să fie înlocuit de Răzvan Cuc, care s-ar întoarce astfel la minister. De asemenea, alte surse susţin că nici ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, nu se va regăsi în viitorul Guvern.

loading...
PUTETI CITI SI...