Blonda lui Tăriceanu de la Transporturi, consiliată de Tudy al Oanei Zăvoranu

Postat la: 28.12.2017 09:12 | Scris de: ZIUA NEWS

Blonda lui Tăriceanu de la Transporturi, consiliată de Tudy al Oanei Zăvoranu

Ca urmare a sustinerii liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, Maria Magdalena Grigore a revenit anul acesta in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, post pe care l-a mai ocupat si in Transporturilor in perioada ianuarie 2015- aprilie 2016.

La ceva timp dupa ce a aterizat in Palatul CFR, Blonda lui Tariceanu cum este cunoscuta Maria Magdalena Grigore, l-a adus consilier pe fostul iubit al Oanei Zavoranu, Tudor Ionescu- Tudy. Acesta a devenit cunoscut în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleţ în care se masturba în timp ce vorbea despre ce i-ar face Oanei Zăvoranu. In iunie 2016 el a fost la un pas sa ajunga viceprimar al Capitalei, dar scandalul mediatic provocat de filmuletul buclucas a blocat numirea lui Tudy ca viceprimar al Capitalei. La acea vreme, Oana Zavoranu a spus: "Dansul a urmarit sa se afiseze cu o vedeta de talia mea pentru ca nu stia ce facea dansul cu aceste facultati si masterate. Si le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu stiu ce facea dansul daca nu era finul lui Calin Popescu Tariceanu". Acum, Tudy o consiliaza pe Magdalena Grigore in probleme de transporturi, dupa ce s-a remarcat prin postarile obscene la adresa starletei TV.

La ora actuala, Maria Magdalena Grigore raspunde de domeniul feroviar si a ajuns in atentia presei in 2008, cand a ajuns in ograda Ministerului Transporturilor condus la aceea vreme de catre Ludovic Orban. Ea și-a început cariera ca fragedă asistentă a fostului deputat PNL Carol Kovacs ajungând repede vedetă la vârful partidului sub denumirea generică de Mădă a lui Carolică cand de-abia terminase liceul! Insa, in 2000, Carolică n-a mai intrat în Parlament, dar Maria Magdalena Grigore si-a gasit un nou protector: Mircea Ciopraga. Iar Mădă a lui Carolică a devenit, peste noapte, Mădă a lui Mircică. Și Mădă a lui Mircică a rămas până în ziua de astăzi. În ianuarie 2008, blonda Maria Magdalena era numită la doar 27 de ani direct la conducerea Direcţiei Drumuri şi Poduri Bucureşti, iar ministrul de atunci Ludovic Orban, la insistenţele lui Tăriceanu, a pus-o şi administrator la Tarom, deşi tânăra era încă studentă. „Nu trebuie sa te pricepi la aviaţie, la motoare, în Consiliul de Administrare. Pentru aceasta sunt ingineri şi piloţi de aviaţie", spunea cu acea ocazie Maria Magdalena.

Foarte interesantă este şi legătura blondei cu sfera de influenţă a PSD. Potrivit unei declaraţii de avere din 2012, deci în timp ce era deja angajată în Guvern, Maria Magdalena Grigore era economist în cadrul Prodcus SRL. Pentru cei ce nu ştiu, Prodcus SRL este deţinută de Gheorghe Cuşă, finul fostului senator Cătălin Voicu si prieten la catarama cu fostul ministru al Transporturilor- Razvan Cuc. Mai trebuie precizat ca fiul lui Gheorghe Cusa, George, este nasul lui Gabi Badalau, fiul baronului PSD de Giurgiu, Niculae Badalau. Este de notorietate faptul că firmele din anturajul lui Voicu, precum Geocor şi Prodcus, au obţinut contracte de milioane de euro pentru deszăpezire şi alte lucrări de drumuri. Coincidenţă sau nu, iată, la una din firmele controlate de Voicu era salariată şi Maria Magdalena Grigore, care ocupa în paralel şi funcţii de conducere în Ministerul Transporturilor. In ianuarie 2015 a fost numita secretar de stat la Ministerul Transporturilor de Victor Ponta, iar in aprilie 2016 a fost demisa de catre Dacian Ciolos la propunerea fostului ministru al Transporturilor- Dan Costescu.

Ion Teleanu

loading...