Baga susține că s-a rezolvat scandalul Stenogramelor din PNL: Am avut o discuție bărbătească

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Baga susține că s-a rezolvat scandalul Stenogramelor din PNL: Am avut o discuție bărbătească

Vasile Blaga a ținut să declare din nou că problemele provocate în interiorul marelui PNL în urma publicării stenogramelor de la Bistrița a fost soluționat. Fostul democrat liberal a spus că a avut o discuție bărbătească cu Atanasiu și au soluționat lucrurile.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă Teodor Atanasiu va fi sancţionat după declaraţiile sale privind fuziunea PDL cu PNL, Vasile Blaga a spus că a avut „o discuţie bărbătească cu Teodor Atanasiu, deşi de faţă au fost şi doamne. Lucrurile le-am lămurit, mergem mai departe. Şapte ani ne-am bătut rău de tot unii cu alţii. Bătălia noastră cu PSD e dintotdeauna, deşi ne-am bătut şi între noi. Să ne concentrăm pe PSD acum".

Teodor Atanasiu nu a putut să îşi susţină discursul, sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului de la Piteşti, după ce o parte din cei prezenţi în sală l-au huiduit. Acesta a plecat de pe scenă spunându-le colegilor: „Mulţumesc pentru primire". Copreşedintele PNL Vasile Blaga a încercat să îi calmeze pe contestatarii lui Atanasiu, făcând apel la unitate.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...