Băsescu, către Orban: Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului Brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă

Postat la: 28.06.2018 06:22 | Scris de: ZIUA NEWS

Băsescu, către Orban: Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului Brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă

Fostul preşedinte Traian Băsescu reia, într-o postare pe Facebook, afirmaţiile potrivit cărora moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, respinsă miercuri de Parlament, a dat PSD „ocazia ideală să-şi clameze legitimitatea", transmiţându-i ironic liderului liberal Ludovic Orban că a fost la 66 de voturi de a deveni prim-ministru, alături de recomandarea ca, în loc să se „dea" preşedintele partidului Brătienilor, să-şi caute un loc de muncă.

„După şapte zile în care de trei ori pe zi ne explica pe toate televiziunile faptul că are negocieri sofisticate cu UDMR, ALDE, fracţiuni din PSD, minorităţi sau cu şmenarul politic Victor Ponta, astăzi am văzut rezultatul. Ne-au lipsit nu mai puţin de 66 voturi ca să treacă moţiunea. Le-am dat pesediştilor ocazia ideală să-şi clameze legitimitatea exact când erau în colţ după eşecul revoluţiei fiscale şi condamnarea lui Dragnea care îi făcea să se sfâşie din interior", scrie Băsescu în postarea intitulată "Şică Mandolină la „un pas" să devină prim-ministru!". El îl întreabă pe liderul liberal dacă înţelege câtă dezamăgire le-a produs celor care chiar au crezut că el chiar poate negocia ceva cu partidele parlamentare.

„Şică, tu pricepi câtă dezamăgire am produs oamenilor care ies zilnic în stradă în toată ţara, electoratului nostru care a crezut că tu chiar poţi negocia ceva cu partidele parlamentare? Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului Brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă. Salutare, Şică! Ai fost la 66 voturi să devii prim - ministru", este concluzia lui Traian Băsescu. Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL împotriva Cabinetului Dăncilă a fost respinsă miercuri de Parlament, astfel că Guvernul Dăncilă a rămas în funcţie. Au fost 166 de voturi în favoarea moţiunii şi erau necesare cel puţin 233 de voturi favorabile pentru ca moţiunea să treacă, iar Guvernul să fie demis.

loading...