Bădălău i-a tăiat microfonul lui Cuc

Postat la: 30.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Bădălău i-a tăiat microfonul lui Cuc

La sfarsitul saptamanii trecute, baronul PSD de Giurgiu - Niculae Badalau, a lasat de inteles, intr-o conferinta de presa, ca si-a luat mana de pe fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc si deputatul Andrei Alexandru.

Un ziarist local l-a interpelat pe Badalau: "Voiam să vă întrebăm și noi de domnul Cuc, de domnul Andrei Alexandru". Răspunsul lui Badalau a fost unul ca la biliard, dar cu mesaj clar catre cei doi deputati PSD. "Eu, cât am fost președinte aici am încercat și cred că am reușit să construiesc o organizație nouă, cu oameni noi. E foarte greu să te adaptezi cerințelor, rigorilor care sunt în Partidul Social Democrat. Nu voi accepta niciodată să se faca o dizidența nici penelistă, nici pepededistă... Dar, așa cum s-a întâmplat, sunt unii care se adaptează sau nu se adaptează. Cei care nu se adaptează să fie sănătoși, să meargă mai departe, dar nu cu noi! Asta-i foarte clar! Eu încă aștept să-i văd mergând în teritoriu ca parlamentarii".

Practic, Badalau a lasat de inteles ca si-a luat mana de pe Cuc si Andrei Alexandru. Ca urmare a acestei declaratii a lui Badalau, Razvan Cuc a vrut la inceputul acestei saptamanii sa faca si el o conferinta de presa la sediul PSD Giurgiu, dar surpriza: usa era incuiata iar cheile erau la finul lui Badalau, presedintele interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina. Ca atare, Cuc n-a avut unde sa-si tina spiciul, adica a ramas fara microfon!, iar acest lucru nu s-a facut fara stirea lui Badalau.

Ion Teleanu

loading...
PUTETI CITI SI...