Atac dur de la Cotroceni: "Tăriceanu pare rupt de realitate"

Postat la: 28.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Atac dur de la Cotroceni:

Călin Popescu Tăriceanu arată că este complet rupt de realitate dacă afirmă că prețul benzinei nu a crescut în urma majorării supraaccizei, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

"Persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului. Președintele respectă pe deplin rezultatul votului care a dus la constituirea actualei majorități și dorește ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România. O legiferare transparentă este fundamentală pentru întărirea statului de drept", a precizat Dobrovolschi.

Referitor la declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu, care spunea că nu s-a modificat prețul benzinei și al motorinei în urma reintroducerii supraaccizei, purtătorul de cuvânt al președintelui spune că șeful Senatului "pare pur și simplu rupt de realitate, chiar de cea economică, straniu pentru un fost premier. Ne spune senin că prețul a rămas neschimbat după majorarea supraaccizezi. Adevărul îl puteți afla întrebând orice cetățean care a cumpărat benzină și care a trebuit să scoată mai mulți bani".

loading...
PUTETI CITI SI...