Asistenta europarlamentară a lui Dăncilă, trimisă în judecată în dosarul lui Dragnea

Postat la: 17.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Asistenta europarlamentară a lui Dăncilă, trimisă în judecată în dosarul lui Dragnea

Una dintre asistentele Vioricăi Dăncilă de la biroul europarlamentar ar fi una dntre persoanele acuzate că ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman de către Liviu Dragnea, fapt pentru care liderul PSD este trimis în judecată.

"Colegul meu de la Cluj, Daniel Kloyber, face o observație foarte interesantă. O reproduc aici parțial. 'Viorica Dancilă - este propunerea PSD pentru pozitia de prim-ministru a României. Viorica Dancilă - este euro-parlamentar, sefa grupului PSD în Parlamentul European. Botorogeanu Adriana - este asistenta parlamentară a doamnei Viorica Dancilă. Botorogeanu Adriana - este una din cele două persoane care au fost acuzate că ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de către Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis în judecată'.

Tot doamna Viorica le trimitea colegilor ei din Parlamentul European epistole în februarie 2017, în care încerca să le explice că dracul nu-i chiar atât de negru, asta până când asistenta româncă a unui europarlamentar britanic a trolat-o cu maxim efect, printr-un simplu reply all în care puncta omisiunile și minciunile din e-mailul doamnei Viorica. Acum vine Dragnea și încearcă să ne convingă că 1) el nu are nici o legătură cu nominalizarea, ci partidul a ales-o 2) guvernul se va apuca serios, dar serios de treabă (pe legile justiției, desigur) și 3) în sfârșit, avem un guvern pro-european", scrie deputatul Tudor Pop, pe Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...