Abramburica și Teodorovici au deraiat de pe linia PSD lângă Iohannis

Postat la: 08.02.2017 10:32 | Scris de: ZIUA NEWS

Abramburica și Teodorovici au deraiat de pe linia PSD lângă Iohannis

Președintele Klaus Iohannis s-a prezentat, ieri, în fața Parlamentului, acolo unde a ținut un discurs. În timp ce președintele își susținea opiniile, membrii PSD au părăsit sala în timp ce îi strigau acestuia: „Rușine. Ai rupt România în două".

Insa, nu toți senatorii PSD au părăsit sala si printre cei care au rămas au fost si ex-ministrii Ecaterina Andronescu- Abramburica si Eugen Orlando Teodorovici. Abramburica a declarat că a rămas în sală pentru că nu este o trădătoare, dar a sustinut că este dezamăgită de Iohannis, așteptându-se la un alt discurs din partea sa.

In schimb, fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, a justificat ramanerea in sala ca fiind un gest de normalitate. Totodata, Teodorovici a mai adăugat că nu este de acord ca fiecare trebuie să facă tot ce spune partidul: „Dacă tu crezi că este corect, bine şi legal, atunci faci. Dacă nu, eu zic că este normal ca fiecare politician în parte, indiferent de partidul din care face parte, să facă ce crede el de cuviinţă şi ce-i dictează conştiinţa".