Viorica Dăncilă se întâlneşte, luni, cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan; Turnelul cuprinde şi Emiratele Arabe Unite şi Kuweit

Postat la: 15.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Viorica Dăncilă se întâlneşte, luni, cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan; Turnelul cuprinde şi Emiratele Arabe Unite şi Kuweit

„Voi începe astăzi o vizită în Republica Turcia şi în Golful Persic, în Emiratele Arabe Unite şi în Kuweit, state cu potenţial de dezvoltare a relaţiilor economice cu România", a precizat ea în şedinţa de guvern, arătând că scopul vizitei îl reprezintă promovarea relaţiilor economice.

„Promovarea investiţiilor şi a oportunităţilor de afaceri reprezintă prioritatea Guvernului în acest moment. În această deplasare mă vor însoţi mai mulţi miniştri. Vom prezenta proiecte importante din domeniile infrastructură de transport, sănătate, turism, energie, pe care investitorii privaţi le pot dezvolta inclusiv în parteneriat public privat", a punctat ea.

Dăncilă a detaliat o parte din programul vizitei: „Astăzi voi avea întâlniri cu preşedintele Republicii Turcia, domnul Erdogan, conducerea Marii Adunări Naţionale a Turciei, precum şi cu preşedintele Uniunii Camerelor de Comerţ, Industrie şi Burse".

Vizita va continua, a spus ea, cu întâlniri cu înalţi oficiali din Emiratele Arabe Unite şi Kuweit. „Vreau să subliniez că voi participa la Forumul oamenilor de afaceri din România şi Kuweit", a mai spus Dăncilă. Guvernul discută, luni, în şedinţa extraordinară, proiectul Ordonanţei de Urgenţă de modificare a legilor justiţiei, în urma recomandărilor Comisiei de la Veneţia.

loading...
PUTETI CITI SI...