Un nou mesaj radical al lui Viktor Orban. Cum va lupta Guvernul Ungariei împotriva „planului Soros"

Postat la: 19.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

 Un nou mesaj radical al lui Viktor Orban. Cum va lupta Guvernul Ungariei împotriva „planului Soros

Premierul ungar Viktor Orban a declarat duminică, în cadrul unui discurs de aproape o oră la Budapesta, că imigraţia "a proiectat o umbră asupra Europei" şi a subliniat că guvernul său va lupta împotriva implementării aşa-numitului "Plan Soros", relatează agenţia MTI.

Orban a avertizat că aproximativ 60 de milioane de persoane, potrivit unei evaluări a NATO, se pregătesc să migreze către Europa până în 2020. Majoritatea imigranţilor ar proveni din ţări musulmane şi ar forma "o majoritate musulmană clară în metropolele Europei". "Londra nu va fi excepţia, ci regula", a adăugat premierul Ungariei.

Vorbind din spatele unui pupitru pe care era afişat sloganul "Ungaria este pe primul loc", Viktor Orban a vorbit despre "disputa dintre Europa de Vest şi Europa Centrală", insistând că Europa de Vest urmează să devină o zonă a imigraţiei şi a populaţiei mixte, în timp ce Europa Centrală se mişca în direcţia unei noi dezvoltări, în diferite moduri.

"Aşa-zisele forţe antagonice, reţeaua lui George Soros şi birocraţii plătiţi de către acesta, sunt departe de a renunţa. Unii încă simt mirosul banilor, alţii nu vor să-şi piardă poziţiile obţinute cu ajutorul elitelor globalizatoare. Pentru ei, popoarele indigene precum noi, cu propria ţară, cultură şi religie, sunt o specie fără speranţă, insensibilă la schimbare. Dacă este nevoie, vom introduce instrumente mai puternice în cadrul legislaţiei pentru a combate Planul Soros. Guvernul nu va rămâne nepăsător în timp ce unii plănuiesc implementarea Planului Soros", a spus Orban.

Guvernul Ungariei a depus în Parlament un proiect de lege care obligă organizaţiile neguvernamentale să-şi înregistreze activităţile şi să plătească un impozit de 25% pentru donaţiile primite din străinătate, fonduri care urmează să fie cheltuite pentru protejarea frontierelor. ONG-urile ar putea fi supuse unui ordin de restricţie, cu posibile consecinţe identice unei interdicţii.

"ONG-urile trebuie să fie transparente cu privire la finanţele lor, iar acelea care nu vor renunţa la planurile periculoase vor fi interzise, indiferent cât de puternice sau de bogate ar fi", a mai spus Viktor Orban. Premierul Ungariei a anunţat că va promova combaterea migraţiei ilegale atât la nivelul Uniunii Europene, cât şi la cel al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

"Vom lupta de asemenea în arena internaţională. Cel mai important lucru este protejarea frontierelor, nu schema [UE] privind cotele obligatorii [de refugiaţi]. Dacă închidem frontierele, nimeni nu poate intra fără permisiunea noastră. Soros şi reţeaua lui au acţionat nu doar la Bruxelles şi Budapesta, ci şi la New York, la ONU. Au contribuit cu sume enorme de bani pentru promovarea imigraţiei la scară globală. Nu suntem singuri şi vom lupta pentru a opri planul lui Soros, aşa cum este prezentat la Bruxelles şi la ONU. Avem o şansă bună să obţinem acest lucru, cred că vom avea câştig de cauză", a declarat Orban.

loading...
PUTETI CITI SI...