Un mort şi trei răniţi într-un atac armat la o discotecă din Germania

Postat la: 30.07.2017 12:01 | Scris de: ZIUA NEWS

Un mort şi trei răniţi într-un atac armat la o discotecă din Germania

Poliţia germană a revizuit bilanţul atacului armat din cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, de la o discotecă din oraşul Konstanz, aflat la graniţa cu Elveţia, la doi morţi, inclusiv atacatorul, trei răniţi grav şi o a patra persoană rănită mai uşor, potrivit BBC.

Conform sursei, un bărbat a deschis focul în jurul orei locale 4:30 (5:30 ora României), omorând o persoană. Atacatorul a fost ucis apoi, într-un schimb de focuri cu poliţia. Iniţial, forţele de ordine au anunţat că autorul atacului, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit grav şi arestat. Potrivit sursei din presa externă, un gardian ar fi fost rănit în timp ce a încercat să îl oprească pe atacator, au declarat martori pentru postul de televiziune SWR.

De asemenea, un poliţist ar fi fost rănit. Conform sursei citate, focurile de armă au provocat panică în discotecă. "Clienţii au reuşit să se salveze fugind afară sau ascunzându-se", a spus un purtător de cuvânt al poliţiei. Potrivit presei locale, poliţia a fost desfăşurată în forţă în jurul discotecii aflată într-o zonă industrială, unde au intervenit forţe speciale şi un elicopter.