Un angajat al unei tabere de vara din Colorado s-a trezit cu capul in gura unui urs

Postat la: 11.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Un angajat al unei tabere de vara din Colorado s-a trezit cu capul in gura unui urs

Un angajat al unei tabere de vara din statul american Colorado a avut un soc in momentul in care s-a trezit: si-a dat seama ca se afla cu capul intre coltii unui urs brun care il tara.

Tanarul in varsta de 18 ani, instructor in tehnici de supravietuire, a vorbit despre "durerea imensa" pe care a simtit-o cand ursul ii zdrobea craniul duminica dimineata. Animalul l-a tras pe tanar circa patru metri inainte ca alti oameni in tabara sa-l sperie si sa-l faca sa-si abandoneze prada. Responsabilii din tabara de vara, insotiti de caini, au lansat apoi o operatiune de cautare.

"Zgomotul pe care il auzeam, cred, era acela al dintilor care strangeau de craniul din care muscase", a marturisit tanarul, identificat numai prin prenumele Dylan. "M-a prins si m-a tras, iar apoi m-a muscat de partea din spate a capului si m-a tarat. Perioada in care m-a tarat mi s-a parut ca a trecut cel mai greu. Am avut impresia ca a durat o vesnicie", a adaugat el, evocand respiratia ursului in ceafa.

Tanarul dormea intr-un sac de dormit pe malul unui lac, impreuna cu alti angajati ai taberei de vara, cand s-a produs atacul animalului, in jurul orei 04.14 duminica dimineata, la Ward, localitate situata la circa 30 km de orasul Boulder. "Am crezut pentru un moment ca visam, dar apoi mi-am spus ca ma durea atat de rau incat nu putea fi un vis", a povestit Dylan, care a iesit din spital cu noua puncte de sutura.

loading...
PUTETI CITI SI...