Treisprezece copii, ţinuţi captivi de părinţii lor, eliberaţi de poliţie în California

Postat la: 16.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Treisprezece copii, ţinuţi captivi de părinţii lor, eliberaţi de poliţie în California

Un bărbat şi o femeie au fost arestaţi pentru că şi-ar fi ţinut captivi cei treisprezece copii ai lor într-o locuinţă din statul american California, unii dintre aceştia fiind găsiţi legaţi de paturi, a anunţat poliţia, informează site-ul postului CNN.

O fată a reuşit să evadeze din casă şi a sunat la poliţie, afirmând că cei 12 fraţi şi surori ai ei erau ţinuţi captivi de părinţii lor. Tânăra de 17 ani "părea să aibă doar 10 ani şi era uşor emaciată", a mai precizat poliţia.

Autorităţile au transmis că în locuinţă au descoperit alte 12 victime, care păreau "să sufere de malnutriţie şi erau foarte murdare". Cu toţii păreau minori, astfel că poliţiştii au fost surprinşi să afle că şapte erau adulţi. Unele victime erau legate de paturi "în întuneric", a adăugat poliţia.

Victimele au între 2 şi 29 de ani, a comunicat Departamentul de Poliţie al Comitatului Riverside, precizând că au fost spitalizate. Părinţii au fost arestaţi, fiind puşi sub acuzare pentru tortură şi comiterea de abuzuri la adresa copiilor.

loading...
PUTETI CITI SI...