Theresa May a ridicat alerta teroristă la cel mai înalt nivel

Postat la: 24.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Theresa May a ridicat alerta teroristă la cel mai înalt nivel

Premierul britanic Theresa May a anunţat marţi că a fost ridicat nivelul de alertă teroristă la pragul "critic", însemnând că "atacurile ulterioare pot fi iminente", informează BBC. Theresa May a ridicat alerta teroristă la cel mai înalt nivel. "Atacurile ulterioare pot fi iminente"

Premierul britanic Theresa May a anunţat marţi că a fost ridicat nivelul de alertă teroristă la pragul "critic", însemnând că "atacurile ulterioare pot fi iminente", informează BBC. "În Marea Britanie nivelul de alertă teroristă a fost ridicat la cel mai înalt nivel - "critic", însemnând că atacurile ulterioare pot fi iminente", a declara Theresa May, citează BBC.

Decizia a fost luată după ce investigatorii nu au putut să excludă faptul că suspectul Salman Abedi a acţionat singur. Urmează ca forţe militare să fie dislocate în puncte-cheie. Aceştia vor fi prezenţi la evenimente precum concerte şi vor acţiona şa îndrumarea ofiţerilor de poliţie. Noaptea trecută, zeci de mii de persoane au fost martore la tragedia de pe Manchester Arena. Bilanţul victimelor creşte: sunt peste 22 de morţi până acum şi peste 59 de răniţi, în urma atentatului sinucigaş ce a avut loc la finalul concertului artistei americane Ariana Grande.

loading...
PUTETI CITI SI...