Peste 300 de zboruri au fost anulate pe aeroportul din Frankfurt, din cauza zăpezii şi a gheţii

Postat la: 11.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Peste 300 de zboruri au fost anulate pe aeroportul din Frankfurt, din cauza zăpezii şi a gheţii

Peste 300 de zboruri au fost anulate şi alte câteva sute au înregistrat întârzieri, duminică pe aeroportul din Frankfurt, după ce zăpada şi gheaţa au blocat pistele de pe cel mai mare aeroport al Germaniei.

Aproximativ 330 de curse au fost anulate până la ora locală 17:00 (18:00, ora României), după ce zăpada şi frigul puternic au afectat capitala financiară a Germaniei, potrivit unui purtător de cuvânt al operatorului aeroportuar Fraport. Aeroportul din Frankfurt - cel mai mare hub aerian din Germania şi baza companiei aeriene Lufthansa - trebuia să efectueze un total de 1.260 de zboruri pe parcursul zilei de duminică.

Într-o altă parte a Germaniei, aeroportul din Dusseldorf a fost închis timp de patru ore în cursul serii. Mai multe trenuri au fost anulate sau redirecţionate în landul Renania de Nord - Westfalia, cel mai vestic land federal german şi totodată cel mai dens populat, numărând peste 18 milioane de locuitori. Prognoza meteo arată o îmbunătăţire a condiţiilor pentru ziua de luni.

loading...
PUTETI CITI SI...