O.J. Simpson a fost eliberat condiţionat! Ultimele detalii despre autorul celui mai spectaculos touchdown din istoria fotbalului american

Postat la: 21.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

O.J. Simpson a fost eliberat condiţionat! Ultimele detalii despre autorul celui mai spectaculos touchdown din istoria fotbalului american

Fostul star din fotbalul american Orenthal James Simpson, în vârstă de 70 de ani, a fost audiat joi, de Comisia de Eliberări Condiţionate din Carson City, informează CNN. Orenthal James Simpson a fost eliberat condiţionat de Comisia de Eliberări Condiţionate din Carson City. Nouă ani a petrecut O.J. în spatele gratiilor.

O.J. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile după un jaf armat în hotelul "Palace Station" din Las Vegas, Nevada. Pe 5 decembrie 2008, Simpson a fost condamnat la 33 de ani de închisoare, cu posibilitatea de a fi eliberat condiţionat în octombrie 2017. Simpson ar putea fi eliberat condiţionat înainte de a ispăşi zece ani din pedeapsa de 33.

Simpson a fost acuzat şi în 1994 de uciderea fostei soţii, Nicole Brown, şi a iubitului acesteia, Ronald Goldman. Procesul s-a încheiat pe 3 octombrie 1995, când Simpson a fost achitat, dar a fost silit să plătească familiilor celor doi daune în valoare de 33 de milioane de dolari. Suma nu a fost achitată niciodată. La momentul respectiv, juraţii au avut îndoieli privind probele ADN găsite la locul crimei. Cazul lui O.J. Simpson din anii 1995 a fost cel mai mediatizat proces din istoria Statelor Unite ale Americii.

Simpson a scris istorie în fotbalul american în anii '70, la echipa Buffalo Bills. În 1967, Universitatea California Los Angeles (UCLA) şi Universitatea din California de Sud (USC) s-au întâlnit în meciul rămas în istorie drept "Meciul Secolului". O.J. Simpson a adus victoria echipei sale, USC, cu un "touchdown" considerat şi astăzi cel mai spectaculos din istorie. Aproximativ 59 de metri a alergat pătrarul USC cu mingea în braţe, înainte de a marca. Datorită lui Simpson, USC s-a impus cu 21 la 20.

loading...
PUTETI CITI SI...