NSA avertizează că Rusia ar putea lansa noi atacuri cibernetice pentru că Donald Trump nu a ordonat măsuri de contracarare

Postat la: 28.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

NSA avertizează că Rusia ar putea lansa noi atacuri cibernetice pentru că Donald Trump nu a ordonat măsuri de contracarare

Preşedintele Donald Trump nu le-a ordonat serviciilor de securitate din SUA să oprească atacurile cibernetice atribuite Rusiei, a declarat marţi Mike Rogers, directorul Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA) şi şeful Comandamentului cibernetic al Pentagonului, relatează site-ul Axios.com.

Şefii serviciilor secrete americane au avertizat în mai multe rânduri că Rusia ar putea încerca să influenţeze rezultatul alegerilor parlamentare parţiale programate în noiembrie 2018, aşa cum s-a întâmplat în cursul scrutinului prezidenţial din 2016. În acest context, Mike Rogers a declarat în cursul unei audieri în Congresul SUA că Donald Trump nu a ordonat măsuri pentru blocarea atacurilor informatice atribuite Rusiei.

"Ruşii nu au plătit un preţ suficient pentru a-şi schimba comportamentul", a afirmat Mike Rogers. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial desăşurat în SUA în 2016 în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental, au concluzionat serviciile secrete americane.

loading...
PUTETI CITI SI...