Liderul unui cartel mexican, ucis pe masa de operaţie în timp ce suferea o intervenţie chirurgicală pentru a-şi schimba identitatea

Postat la: 05.11.2017 10:21 | Scris de: ZIUA NEWS

Liderul unui cartel mexican, ucis pe masa de operaţie în timp ce suferea o intervenţie chirurgicală pentru a-şi schimba identitatea

Şeful unui cartel mexican a fost ucis pe masa de operaţie, în timp ce suferea o intervenţie chirurgicală pentru a-şi schimba fizionomia şi a-şi şterge amprentele digitale cu scopul de a-şi ascunde identitatea, scrie BBC.

Liderul unui cartel mexican, ucis pe masa de operaţie în timp ce suferea o intervenţie chirurgicală pentru a-şi schimba identitatea Poliţiştii spun că indivizi înarmaţi au pătruns în clinica din oraşul Puebla şi l-au ucis pe Jesus Martin, cunoscut drept El Kalimba, în timp ce se afla pe masa de operaţie.

Crima este urmare a unei dispute între bande rivale. Poliţiştii mai spun că Martin ar fi condus o operaţiune ilegală prin care fura combustibil din conducte. Această afacere ilegală a devenit a doua cea mai mare, din categoria celor de crimă organizată, după traficul de droguri, în Mexic.

Jesus Martin nu este primul lider de cartel care recurge la operaţii estetice pentru a nu fi ucis sau pentru a scăpa de închisoare. În 1997, şeful cartelului de droguri, Amado Carrillo, a murit în urma complicaţiilor survenite în timpul unei intervenţii chirurgicale estetice.

loading...