George Bush dur cu Donald Trump: E un fanfaron egoist. Am votat cu Hilary Clinton

Postat la: 05.11.2017 10:51 | Scris de: ZIUA NEWS

George Bush dur cu Donald Trump: E un fanfaron egoist. Am votat cu Hilary Clinton

George H. W. Bush, președinte al SUA în perioada 1989-1993, și-a exprimat convingerea că actualul lider de la Casa Albă, Donald Trump, este "un fanfaron" care se lasă condus de propriul ego și a confirmat că la scrutinul prezidențial din 2016 a votat pentru candidata democrată Hillary Clinton, nu pentru candidatul propriului partid, informează EFE.

Fiul lui Bush Sr., George W. Bush, președinte al SUA între anii 2001-2009, nu este la primul atac critic față de ro/tag/donald-trump-53210.html">Donald Trump. În timpul campaniei electorale afirmase că Trump nu avea habar despre "ce înseamnă să fii președinte", potrivit unei noi cărți, care va fi publicată la 14 noiembrie și din care postul de televiziune CNN și ziarul The New York Times au prezentat câteva detalii.

The Last Republicans" (Ultimii republicani) îl are ca autor pe istoricul Mark Updegrove. În aceasta Bush Sr. afirmă că a votat pentru Hillary Clinton, confirmând un zvon care a circulat cu câteva săptămâni înaintea scrutinului. În ceea ce-l privește, Bush Jr. a votat în alb, lucru anunțat de biroul său de presă chiar în ziua alegerilor, potrivit Agerpres.

„Nu știu multe despre el, dar știu că este un fanfaron. Și nu mă încântă prea mult ideea de a deveni liderul nostru", a declarat Bush Sr., în vârstă de 93 de ani, care a adăugat ulterior că motivul pentru care Trump părea că vrea să devină președinte era "un oarecare ego" și că, pentru a uni țara, este nevoie de o doză de "modestie.''

loading...