Descoperire macabra: 100 de germani mor anual din cauza unor practici de autosatisfacere

Postat la: 12.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Descoperire macabra: 100 de germani mor anual din cauza unor practici de autosatisfacere

Între 80 și 100 de persoane mor anual în Germania în urma unor practici extreme de masturbare, ce presupun și privarea de oxigen sau administrarea de şocuri electrice, relatează Bild.

Cel care a scos la iveala statistica a fost medicul legist Harald Voss. El estimează că 1-2 oameni la un milion de locuitori mor anual din cauza unor tehnici ridcante de autosatisfacere. Printre cauzele comune ale decesilor suferite în urma unor ritualuri bizare sexuale se numără asfixierea şi şocul electric. Medicul legist a oferit şi câteva exemple, provenite de la colegii săi poliţişti care, ajungând la faţa locului s-au confruntat cu imagini ce greu le vor putea da uitării. O mamă a descoperit cadavrul fiului ei, având instalație de pom prinsă de sfârcuri. A fost electrocutat accidental. Un bărbat din Hamburg și-a pus pungă de plastic pe cap în fața unui aparat de încălzit, sufocându-se.

Ceea ce este cu atât mai trist este faptul că rudele îi găsesc în poziţii comporomiţătoare şi, din ruşine faţă de oamenii legii, îndepărtează dovezile înainte ca echipajele de poliţie să ajungă la locul cu pricina. Acţiunea rudelor nu face decât să îngreuneze munca poliţiştilor. Medicul legist a declarat că este perfect conştient de faptul că numărul cazurilor reala este mult mai mare decât cel al cazurilor declarate tocmai pentru că rudelor le este jenă să accepte o astfel de moarte a unei persoane dragi. Medicul mai apreciază că bărbații sunt mai predispuși la acest risc, femeile fiind mai grijulii. "Numărul cazurilor nedeclarate este extrem de mare", a spus Voss pentru Bild, susținând că personal a întâlnit doar 5 cazuri în cariera lui de 30 de ani de medic legist.

loading...
PUTETI CITI SI...