Cum arata la 52 de ani candidată la preşedinţia Franţei din partea Partidului Plăcerii, arestată că a ieşit in sânii goi în campanie

Postat la: 13.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum arata la 52 de ani candidată la preşedinţia Franţei din partea Partidului Plăcerii, arestată că a ieşit in sânii goi în campanie

O fostă stripteuză vrea să fie președinta Franței. Cindy Lee, în vârstă de 52 de ani, candidează pentru funcția de șef de stat din partea Partidului Plăcerii (Le Partie du Plaisir).

Din dorința de a câștiga cât mai multe voturi, Cindy a organizat o campanie electorală neconvențională, care i-a adus atenția oamenilor legii, scrie click.ro. Candidata a ieșit pe stradă în chiloți și fără sutien, cu doar plasturi pe sfârcuri, motiv pentru care a fost arestată.

Femeia susține că încerca să protesteze împotriva corupției, iar gestul de a ieși topless la o demonstrație stradală trebuia interpretat ca o promovare a politicilor transparente. Cindy Lee a fost arestată de 30 de ofițeri de poliție, care au confundat-o cu o protestatară dintr-o grupare feministă, ale cărei membre obișnuiesc să iasă pe stradă fără sutien în semn de revoltă.

"Suntem aici să cerem transparență când vine vorba de corupție, iar această ținută justifică transparența. Susțin bunăstarea individului în societate și pun omul în centrul politicii", a declarat Cindy. În cadrul demonstrației, Cindy, îmbrăcată doar într-o pereche de boxeri, vorbea cu trecătorii și le întindea pliante cu programul său de campanie, care include investirea unor sume de bani in proiecte menite să ajute cetățenii să se bucure de o viață sexuală împlinită.

Cu toate acestea, se pare că Cindy nu va ajunge prea depare în lupta pentru președinția Franței. Conform politicilor naționale, pentru ca un candidat să fie luat în considerare la buletinul de vot, acesta trebuie să fie sponsorizat de 500 de oficiali aleși.

loading...
PUTETI CITI SI...