"Crima de la metrou" se repetă în New York: Un adolescent care vorbea incoerent într-o staţie de metrou l-a lovit pe un bărbat şi l-a aruncat pe şine

Postat la: 05.01.2018 07:29 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat de 65 de ani a fost ucis miercuri într-o staţie de metrou din Brooklyn, New York, după ce un adolescent care vorbea incoerent în staţia de metrou l-a lovit şi l-a aruncat pe şine, scrie New York Times.

Un martor a alertat un ofiţer de poliţie prezent în staţia de metrou, în timp ce alţi călători au sărit pe şine şi au ridicat bărbatul de jos. Jacinto Suarez, bărbatul lovit, nu a fost nici electrocutat, şi nu a fost lovit de trenul de metrou, însă a murit la spital din cauza loviturii. Adolescentul, în vârstă de 18 ani, a rămas în staţia de metrou după atac. A fost depusă o plângere penală, însă numele tânărului nu a fost făcut public de poliţie. Potrivit martorilor, bărbatul, care aştepta metroul în jurul 14:30, ar fi ridicat mâna să îl ţină departe pe tânărul care vorbea incoerent lângă el. Adolescentul ar fi plecat, iar apoi s-ar fi întors şi l-a lovit pe bărbat.

loading...