CRIMĂ: Un om de afaceri rus a fost strangulat la Londra, la câteva zile după atacul neurotoxic asupra unui spion rus

Postat la: 17.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

CRIMĂ: Un om de afaceri rus a fost strangulat la Londra, la câteva zile după atacul neurotoxic asupra unui spion rus

Autorităţile britanice au declanşat o investigaţie pentru crimă în cazul decesului omului de afaceri rus Nikolai Gluşkov, găsit mort în condiţii suspecte într-un apartament din Londra, informează BBC News.

Investigaţie de CRIMĂ, pornită în cazul decesului lui Nikolai Gluşkov în Marea Britanie. Omul de afaceri rus a murit ştrangulat, la câteva zile după atacul cu neurotoxină Nikolai Gluşkov a fost găsit mort pe 13 martie în locuinţa sa, situată în zona New Malden din Londra. Potrivit anchetatorilor, Nikolai Gluşkov probabil a murit în urma strangulării. Anchetatorii nu au găsit deocamdată nicio dovadă că acest gaz ar avea legătură cu atacul neurotoxic care l-a vizat pe un fost agent secret rus şi pe fiica acestuia.

Cetăţeanul rus Nikolai Guşkov, un apropiat al omului de afaceri Boris Berezovski, a fost găsit mort în locuinţa sa din Londra, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate britanice, cazul fiind investigat de Direcţia pentru combaterea terorismului a Scotland Yard. Nikolai Gluşkov, în vârstă de 69 de ani, a fost găsit mort luni în locuinţa sa din Londra. Circumstanţele decesului nu se cunosc. Nikolai Gluşkov era prieten cu omul de afaceri Boris Berezovski, unul dintre criticii Kremlinului. După ce Boris Berezovski a fost găsit spânzurat în martie 2013, Nikolai Gluşkov a declarat că nu va crede niciodată că prietenul lui s-a sinucis. Nikolai Gluşkov era unul dintre principalii suspecţi daţi în urmărire de autorităţile din Rusia. Secţia antiteroristă a Scotland Yard a preluat ancheta din "raţiuni de precauţie".

loading...
PUTETI CITI SI...