Concediată pentru că i-a arătat degetul mijlociu lui Trump

Postat la: 07.11.2017 11:55 | Scris de: ZIUA NEWS

Concediată pentru că i-a arătat degetul mijlociu lui Trump

O americancă spune că a fost concediată pentru că i-a arătat degetul mijlociu lui Trump, în timp ce trecea cu bicicleta pe lângă coloana oficială a președintelui american, scrie CNN.

Femeia care i-a arătat degetul mijlociu președintelui Donald Trump la sfârșitul lunii octombrie a dezvăluit presei că a fost concediată după incidentul care a devenit viral pe rețelele de socializare. Juli Briskman, fost membru al echipei de marketing de la Akima LLC, era pe bicicletă în momentul în care a trecut pe lângă ea coloana oficială a președintelui care se întorcea de la terenul său de golf spre Casa Albă.

„Degetul meu a spus ceea ce simțeam „, a spus Briskman. „Sunt supărată și sunt frustrată". După ce fotografia cu ea făcând gestul obscen către mașina lui Trump a devenit virală, femeia i-a spus angajatorului ei, iar acesta a decis să o concedieze deoarece a încălcat politica de social media a companiei. "M-am gândit că întreaga situație se va întoarce împotriva companiei la care lucram. Le-am spus, ei bine, eu eram", a povestit Briskman într-un interviu amintindu-și discuția cu reprezentantul departamentului de HR al companiei.

Ea a lucrat timp de șase luni și jumătate în departamentul de marketing înainte de a fi concediată. Donald Trump se află în această perioadă într-un turneu extins în Asia, alături de soția sa, Melania Trump care face senzație cu ținutele purtate.

loading...