Casa Albă: Americanii ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a lui Kim Jong-Un

Postat la: 04.01.2018 08:21 | Scris de: ZIUA NEWS

Casa Albă: Americanii ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a lui Kim Jong-Un

Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a declarat, miercuri, că americanii ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a lui Kim Jong-un, liderul regimului de la Phenian, nu de cea a preşedintelui Donald Trump, relatează site-ul agenţiei Yonhap.

"Cred că preşedintele şi cetăţenii acestei ţări ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a liderului Coreei de Nord. În ultimii ani, el a făcut ameninţări repetate, a testat rachete balistice, iar preşedintele (Trump) nu se va răzbuna şi se va asigura că va face ceea ce a promis. Va proteja poporul american", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

"Preşedintele este foarte conştient de modul în care funcţionează procesul şi de capacitatea Statelor Unite, despre care vă pot spune că ete mai mare decât a Coreei de Nord", a adăugat Sanders. Declaraţiile lui Sanders vin la câteva zile după ce Kim Jong-Un s-a lăudat că are pe birou un "buton nuclear", avertizând că "întregul teritoriu al SUA este în raza de acţiune a rachetelor atomice nord-coreene".

În replică, Donald Trump a transmis prin Twitter: "Să îl informeze cineva din cadrul regimului său sărac şi înfometat pe liderul nord-coreean că am şi eu buton nuclear, care este mult mai mare şi mai puternic decât al lui şi că butonul meu chiar funcţionează!"

loading...