Barack Obama face istorie pe Twitter

Postat la: 16.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Barack Obama face istorie pe Twitter

Un tweet al fostului preşedinte american Barack Obama (2009-2017) despre violenţele rasiste care au avut loc la Charlottesville (Virginia) a devenit marţi mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria reţelei de socializare Twitter, relatează EFE, potrivit Știripesurse.ro.

Tweet-ul lui Obama, care a folosit un citat al laureatului premiului Nobel pentru Pace Nelson Mandela însoţit de o poză a sa alături de copii de diferite rase, a atins 2,71 milioane de like-uri, cu unul în plus faţă de precedentul record deţinut de mesajul cântăreţei Ariana Grande, după atentatul concertului său de la Manchester (Marea Britanie) din mai, cu 2,70 milioane de like-uri.

Citatul lui Mandela, împărţit într-o serie de tweet-uri spune: "Nimeni nu se naşte urând o persoană din cauza culorii pielii, trecutului, sau religiei sale. Lumea învaţă să urască, iar dacă este învăţată să urască, atunci trebuie să fie învăţată să iubească". Tweet-ul fostului preşedinte american este şi unul dintre cele mai populare din istoria reţelei de socializare cu mii de redifuzări, deşi la această categorie se clasează de abia pe locul cinci cu 1,12 milioane de redifuzări. Cel mai preluat tweet din istoria reţelei, cu 3,65 milioane de redifuzări, este cel al adolescentului care cerea 'nuggets' de pui gratuite, urmat de un selfie al prezentatoarei şi actriţe Ellen DeGeneres, la gala premiilor Oscar din 2014, cu 3,44 milioane de redifuzări.

 

loading...
PUTETI CITI SI...