Atentat la Paris: Un al doilea suspect a fost arestat

Postat la: 21.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Atentat la Paris: Un al doilea suspect a fost arestat

Bărbatul ar fi venit joi cu trenul în Franţa, din Belgia. Mandatul de arestare avertizează că suspectul este periculos. Nu este încă clar dacă este vorba despre atacator sau despre un complice.

Poliţia a percheziţionat o locuinţa, la periferia Parisului. Adresa la care a avut loc percheziţia se află în Chelles, la locuinţa familiei lui Karim Cheurfi, un bărbat în vârstă de 39 de ani, cunoscut poliţiei şi care a fost considerat principalul suspect al atentatului înregistrat joi noapte la Paris.

Acesta este un bărbat în vârstă de 39 de ani de la periferia de est a Parisului. Poliţia a izolat cartierul liniştit şi burghez în Chelles, vineri. Cheurfi a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, dar a fost eliberat mai devreme, din cauza că a atacat un ofiţer de poliţie în 2001, precizează Le Parisien.

Cu toate acestea, agenția Amaq, organul de propagandă tradițional al Statului Islamic - ISIS îl dau ca şi autor al atentatului pe Abu Yussef le Belge (Belgianul), unul dintre combatanții Statului Islamic, potrivit publicației franceze Les Echos.

loading...
PUTETI CITI SI...