Atac armat sângeros în Suedia

Postat la: 13.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Atac armat sângeros în Suedia

Cel puţin şapte oameni au fost răniţi după ce un individ a deschis focul asupra oamenilor aflaţi într-o zonă aglomerată din centrul oraşului suedez Trelleborg, iar autorităţile au afirmat că nu este vorba de un incident terorist, relatează Daily Mail.

Conform presei nordice, atacul a avut loc la ora locală 23.30. Poliţia suedeză a lansat o amplă operaţiune, evacuând perimetrul în care a avut loc atacul. "Am primit mai multe sesizări legate de focuri de armă în Trelleborg. Când am ajuns la faţa locului, mai mulţi oameni aveau răni provocate de gloanţe. Am asigurat perimetrul şi am demarat o anchetă", a declarat Fredrik Bratt, purtătorul de cuvânt al Poliţie, conform Romaniatv.net.

Răniţii au fost duşi la spital, iar poliţia a declanşat o vânătoare pentru prinderea atacatorului. Autorităţile au afirmat că nu există nicio dovadă că atacul din centrul oraşului Trelleborg ar fi de natură teroristă. Trelleborg este un oraş port aflat la aproximativ 30 de kilometri de oraşul Malmo şi la circa 50 de kilometri de Copenhaga, capitala Danemarcei.

loading...
PUTETI CITI SI...