Atac armat în Basel. Doi morţi şi un rănit într-o cafenea

Postat la: 10.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Atac armat în Basel. Doi morţi şi un rănit într-o cafenea

Doi bărbaţi înarmaţi au ucis două persoane şi au rănit o a treia la Basel, în nord-vestul Elveţiei, deschizând focul asupra clienţilor unei cafenele, a anunţat Parchetul din Basel citat de Le Matin, precizând că suspecţii nu au fost prinşi deocamdată.

Deocamdată nu sunt clare motivele atacului. În jurul orei locale 20.15 (21.15 ora României), cei "doi bărbaţi au intrat în Cafeneau 56 şi au deschis focul în mai multe rânduri. Doi clienţi au fost ucişi. Un altul este în stare critică", se arată în comunicat Parchetului. Victimele nu au fost identificate, însă, potrivit primelor informaţii, niciun client nu a fost rănit.

Alerta a fost dată de trecători. "Derularea exactă a faptelor şi motivul atacului nu sunt cunoscute încă şi fac obiectul unei anchete", a subliniat Parchetul Federal. În pofida căutărilor poliţiei, autorii atacului nu au fost găsiţi până vineri dimineaţă. Potrivit datelor anchetatorilor, ei au fugit spre una dintre gările din oraş. O urmă de glonţ era vizibilă clar într-una dintre ferestrele cafenelei pe colţ aflată într-o zonă rezidenţială, potrivit unui fotograf AFP. Tot noaptea trecută, șapte persoane au fost rănite cu un topor în gara din Dusseldorf. Agresorul provine din fosta Iugoslavie.

loading...
PUTETI CITI SI...