O fetiță de 7 ani a trimis scrisoare de angajare la Google. Răspunsul primit i-a șocat pe părinți

Postat la: 16.02.2017 16:42 | Scris de: ZIUA NEWS

 O fetiță de 7 ani a trimis scrisoare de angajare la Google. Răspunsul primit i-a șocat pe părinți

O fetiță în vârstă de șapte ani a trimis o scrisoare de intenție către Google, în care anunța că vrea ca în câțiva ani să devină angajata acestei companii. Spre surprinderea părinților ei, CEO-ul Google i-a răspuns.

Fata s-a hotărât că vrea să lucreze pentru Google, deși are doar șapte ani. N-a stat prea mult pe gânduri și a redactat o scrisoare "de intenție" care începe cu adresarea "Dragă șef al Google". În text, fata povestește că se joacă alături de tatăl său cu roboți și că folosește aplicații care-i dezvoltă abilitățile IT. De asemenea, îi mai spune șefului Google că un alt vis al ei este să înoate la Olimpiadă. Spre uimirea părinților fetei, CEO-ul copaniei, Sundar Pichai, i-a răspuns.

"Îți mulțumim mult pentru scrisoarea ta. Mă bucur că-ți plac calculatoarele și roboții și sper că vei continua să studiezi domeniul tehnologiei. Cred că dacă vei învăța bine și-ți vei urma visurile vei putea să-ți îndeplinești toate obiectivele - de la a lucra la Google la a participa la proba de natație din cadrul Jocurilor Olimpice. Abia aștept să primesc CV-ul tău după ce vei absolvi studiile. Toate cele bune ție și familiei tale", i-a răspuns Sundar Pichai, care este CEO al Google din 2015.